Bewegen

Binnen dit onderdeel krijgen de werkers les over de manier en de noodzaak van bewegen in het algemeen in Nederland. Vervolgens wordt dit nader toegespitst op de individuele werker. Het doel is het belang van bewegen duidelijk te maken en de werker zo te motiveren dat deze ook zelf in actie komt.

In onderstaande link vindt u een lesplan van voeding en bewegen voor de leerjaren 1, 2 en 3. Hierin staat uitgelegd welke onderwerpen in de verschillende leerjaren aan bod komen. Ook wordt aangegeven in welke periode deze onderwerpen behandeld worden.

lesplan-voeding-en-bewegen

De voorlopige documenten over het thema bewegen: (Deze cursus is ontwikkeld door Natascha Admiraal en momenteel nog niet in gebruik).

gezond-bewegen-lessen

En de ppt presentatie:

gezond-bewegen

Graag helpen? 
Heeft u bovenstaande lesmodules gebruikt en heeft u op- of aanmerkingen? Of gebruikt u op uw school andere lesmodules die ook erg goed werken én deze graag wilt delen met andere bezoekers van deze website?
Mail dan naar gezondmaaktslim@live.nl en wij zullen uw lesmateriaal op deze website beschikbaar maken voor andere bezoekers.

Advertenties%d bloggers liken dit: